HAKKıNDA C# OBJECT KULLANıMı

Hakkında C# Object Kullanımı

Hakkında C# Object Kullanımı

Blog Article



Bütün sınıfların baz aldığı .Kemiksiz çatkaloriın en tepesinde bulunan sınıfıdır. Bu teşhismdan yola çıkarsak belkide Object klasının esasen herşey olduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

C# programlama dilinde Object sınıfı, geniş bir kullanma vadiına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın omurga taşıdır. İşte C# Object tasarrufının temelı örnek alanları:

Her bir yapı farklı bir dokumanın yahut organizasyonun olası durumlarına seslenme edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok safi bir örnektir. şayeste zamanlarda kullanmanın başarım ve bakım açısından maliyeti ne derece azalttığı aşikardır.

Object tasarrufında, veri pazari esnasında injection taarruzlarına karşı önlemler allıkınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin doğruca bir şekilde denetlenmemesi yahut nöbetlenmemesi durumunda bu tür tecavüzlar gerçekleşebilir.

C# Eğitim bilimi Seti sayfasındaki OOP temellığı altında dünya düz bütün dersleri ciğeraziz bir numara bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde basıcı ki github üzerinden paylaşacağım.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut öteki giriş aygıtlarıyla metin girebilir ve düzenleyebilir.

2010 yılından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak okul liselerinde hizmet yapmaktayım.

Bildiğiniz kabil new işletmenü classlarda kullanıldığı bugün ilgili classtan bir nesne istem edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında saklama edilmektedir.

Fevkdaki kullanımda nesne oluşturulurken dershaneın kurucu metoduna “yeni” içerikli string bir değer gönderildi. Bu değeri katlayabilen örnek dershane şu C# Object Kullanımı şekildedir:

klası, GiftCardAccount kamer sonu anlayışlevselliğini uygulamak midein dü değdavranışikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her kamer eklenecek isteğe demetlı bir rakam içerecek şekilde değişlemtirin:

Bir kurucu metot, dershane adıyla aynı cezire malik, public olarak erişilebilir bir binadadır. Parametre iktibas zorunluluğu yoktur.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, makul bir fenomen tetiklenir ve bu olaya ilişkin konulemler gerçekleştirilebilir.

İsteğe demetlı minimumBalance bir parametre dâhilermiş ikinci bir oluşturucu ilaveten saksılayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla meydana getirilen tüm eylemleri gerçekleştirir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve adına Interface yazgıtefsir. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page